PR Electronics

PR electronics este o companie de familie fondată în 1974 și produce dispozitive de condiționare a semnalului (interfață) pentru industria de proces în cadrul temperaturii, I.S. interfețe, contoare de panou, izolatoare de semnal și convertoare cu tehnologie de înaltă precizie – produse în Danemarca cu 5 ani Garantie– integrate în aplicațiile de control al proceselor, beneficiind peste 10.000 de clienți din întreaga lume.

 Nota: intrare UNIVERSALA = mA, V, Ohm, RTD, TC și potențiometru
PR Electronics

Subcategorii

 • Temperatura

  Transmittere de temperatura ce convertesc semnalele senzorilor industriali de proces in semnale analogice standarizate, transmisii digitale sau semnale on-off pentru conexiune la echipamente de control.

  Adaptoarele de temperatura sunt capabile sa separe galvanic, sa amplifice, linearizeze si sa converteasca un semnal de intrare de la un senzor de temperatura, de exemplu o termocupla sau o termorezistenta (TC, RTD, Pt100).

  Deasemenea ofera imunitate excelenta fata de interferentele electromagnetice prezente mai peste tot in mediile industriale, fapt ce contribuie la stabilitatea masurarii si precizie de exceptie.

 • Bariere Ex

  Solutii de incredere pentru zone cu atmosfera exploziva Ex - certificare SIL 2 pentru intrega gama de bariere de siguranta cu protectie intrinseca

  PR Electronics este printre pionierii conformitatii cu standardul IEC 61508, prin portofoliul generos de interfete analogice si digitale cu protectie intrinseca. Utilizand produsele PR, instalatia Dvs. industriala va fi conforma cu standardele IEC 61511.

 • Comunicatie

  Obisnuiti-va cu administrarea facila a echipamentelor utilizand display-urile multifunctionale PR, pentru afisare si reglaj.

  Modulele detasabile dispun de comunicatie Bluetooth si Modbus

 • Multifunctionale

  Controllerele multifunctionale accepta multiple semnale de intrare si ofera o gama variata de iesiri; in acest fel majoritatea aplicatiilor de masurare-comanda-control sunt acoperite.

  Foarte usor de implementat ca standard.

 • Separatoare

  Separatoare galvanice pentru eliminarea erorilor de masura. Compacte, rapide, inguste 6mm, cu performante exceptionale si imunizare impotriva interferentelor electromagnetice.

  Izolatoarele galvanice de inalta calitate, cu montat compact, late de doar 6mm, procesoarele de semnale si adaptoarele de temperatura asigura separarea fizica a circuitelor electrice ale semnalelor din camp. 

  Pot fi montate in orice pozitie, atat vertical cat si orizontal, nu necestita spatiu de ventilatie si pot fi condensate 100 de canale de masura intr-ul spatiu liniar de doar 30 cm. 

 • Afisoare LED-LCD

  Afișaje fiabile pentru orice aplicatie. Gamă completă de afisoare de panou pentru citirea pe afișaj a semnalelor de proces cu posibilitati universale de intrare și alimentare.

  Gama noastră de afișaje se caracterizează prin flexibilitate și stabilitate. Dispozitivele răspund aproape oricărei cereri de afișare a semnalelor de proces și au capacități universale de intrare și alimentare. Acestea oferă o măsurare în timp real a valorii procesului dumneavoastră, indiferent de industrie și sunt proiectate pentru a oferi informații ușor de utilizat și de încredere, chiar și în medii solicitante.

 • Speciale

  Oricare ar fi aplicația sau industria, există un dispozitiv pentru fiecare nevoie.

  Din 1974, oferim industriei de proces dispozitive ingenioase pentru aplicații speciale. Am făcut acest lucru în strânsă cooperare cu clienții noștri, asigurându-ne că modelele oferă soluții inteligente optime pentru standardul lor din industrie. Aceste dispozitive speciale includ: controlere de supapă, transmițătoare, generatoare rampă, comenzi de rampă sus-jos, întrerupătoare de limită, amplificatoare de declanșare, amplificatoare pentru celule de sarcină, surse de alimentare etc.

 • Accesorii

  Completați-vă dispozitivele PR Electronics cu o gamă completă de accesorii.

  Pentru a optimiza performanța produselor noastre, oferim o gamă de accesorii, inclusiv: contoare electromecanice, interfețe de comunicații Loop Link, conectori CJC, rezistențe shunt, potențiometre și potențiometre digitale, capace, fire de alimentare, senzori de proximitate inductivi, fitinguri șine, opritoare, profile , și altele.

Sunt 200 produse.

Se afiseaza 1-18 din 200 produs(e)

Filtre active