MUETEC Instruments

Mütec Instruments GmbH Germania a dezvoltat incepand cu anul 1970, produs și distribuit produse inovatoare, inteligente și orientate spre siguranță pentru tehnologia de măsurare și automatizare industrială.

Valorile companiei 

"O idee nu este un scop în sine. Ea trebuie să se extindă în mod semnificativ dincolo de ceea ce există deja și trebuie să fie supusă unei dezvoltări ulterioare cât mai mari posibil". Această temă călăuzitoare a însoțit Mütec Instruments încă de la înființarea sa în 1970. Succesul nostru o confirmă și a condus la dezvoltări importante și incisive ale produselor care stabilesc repere în ceea ce privește performanța, calitatea și fiabilitatea. Mütec Instruments vă va oferi soluții speciale chiar și pentru probleme specifice. Datorită colaborării strânse între vânzări și dezvoltare, putem oferi clienților noștri soluții individuale care sunt adesea baza unor relații de lungă durată cu clienții.

Produsele


De la idee la produsul finit - totul de la o singură sursă - acesta este principiul dovedit al Mütec Instruments. Toate dezvoltările sunt supuse celor mai stricte criterii și sunt optimizate în ceea ce privește performanța și funcționalitatea lor până la atingerea definitivă a valorilor țintă dorite. Clienții noștri din întreaga lume beneficiază de acest lucru.


Obiectivul


În viitor, Mütec Instruments va continua să se concentreze pe inovații și pe faptul că va fi în mod conștient "cu un pas înainte", o trăsătură care distinge produsele noastre. Cu o mulțime de noi dezvoltări unice, vom continua să oferim clienților noștri produse de primă clasă.


Viitorul


Tehnologia proceselor devine din ce în ce mai complexă și necesită sisteme de măsurare din ce în ce mai bune. Datorită proximității noastre față de piață, obținem în mod constant informații de primă mână pe care le punem apoi în practică în colaborare cu clienții noștri sub forma unor produse noi. Acest lucru ne permite să ne extindem constant gama de produse. Certificările și toate standardele mondiale actuale sunt încorporate în dezvoltarea noastră și documentează standardele înalte de calitate ale tuturor dispozitivelor Mütec Instruments.Localizare


Pentru a putea continua să ne optimizăm în mod constant dezvoltarea, producția, vânzările și procesarea comenzilor, ne-am mutat în noua noastră fabrică din Seevetal, lângă Hamburg. Clienții noștri au astfel în față o clădire prestigioasă, caracterizată de procese eficiente, tehnologii moderne de producție și un nivel ridicat de management al calității. Astfel s-au pus bazele pentru a oferi clienților noștri soluții de primă clasă la probleme, folosind produse inovatoare, ceea ce vom continua să facem și în viitor.

https://muetec-instruments.de/en 

Senzori de umiditate si debit pentru materiale solide

Filtre active