Despre noi

Firma noastră

Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, Romvega s-a remarcat ca unul dintre principalii competitori in domeniul masurarilor si automatizarilor industriale. 
Oferim echipamente de inalta precizie, capabile sa acopere o gama larga de industrii si servicii pentru care masurarea cu precizie a presiunii, debitelor sau concentratiilor din instalatii constituie elemente esentiale pentru functionarea companiilor. 

Tu vezi exteriorul, noi stim cu precizie ce este la interior
Romvega pune la dispozitia clientilor sai cele mai performante echipamente de masura si control, capabile sa asigure cu exactitate atat masurari de nivel, de presiune si detectie pentru materialele continute in instalatii si recipiente. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele Romvega sunt apreciate in industrii care cer inalta precizie, incepand de la cea alimentara si farmaceutica, pana la cea chimica, petroliera, in industria siderurgica sau a materialelor de constructie. 

Produse si servicii
Calitatea premium este acum disponibila in Romania prin gama de produse VEGA pentru masurarea nivelului, presiunii si debitului din silozuri si rezervoare de orice dimensiune, 
pana la vaese de reactie si de distilare. De asemenea, echipamentele VEGA sunt folosite la indicarea debitelor si presiunii lichidelor in centralele termice, dar si nivelul GPL in rezervoarele statiilor de imbuteliere. Practic, pentru ROMVEGA nu conteaza cantitatea si nici starea materialelor masurate, echipamentele sale pe baza de senzori, electrozi si raze Gamma fiind capabile sa masoare orice tip de produse, incepand de la gaze si lichide, indiferent de stare de agregare, presiune si temperatura.

Avantaje multiple
ROMVEGA duce la un alt nivel conceptul de „one-stop shop”, in care veti gasi echipamente si aplicatii pentru orice tip de industrie. Produsele noastre prezinta avantaje multiple fata de cele ale altor competitori de pe piata, printre acestea enumerand: 

* costuri reduse la instalare
* fara pierderi de presiune sau risc de aparitie a scurgerilor
* montaj neinvaziv, care nu pericliteaza puritatea substantelor masurate
* instructaj cu personal certificat, cu respectarea celor mai exigente conditii de protectie a mediului 

Unde ne gasesti
Calitatea si precizia produselor ROMVEGA este acum mai accesibila decat crezi. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru alcatuirea celei mai avantajoase solutii pentru afacerea ta. 

ROMVEGA S.R.L.
Sos. Pacurari 129, et.2, Iasi
judetul IASI

Telefon: 0721331358
Fax: 0232 260 360
Email: comercial@romvega.ro