Afisor LED programabil 5715B
search
  • Afisor LED programabil 5715B

Afisor LED programabil 5715B

Afișaj LED cu 4 cifre și 14 segmente

Intrare pentru mA, V, Ohm, RTD, TC și potențiometru

4 relee

Alimentare universală

Programabil prin taste frontale și PC

Aplicație

Afișaj pentru citirea digitală a semnalelor de curent / tensiune / rezistență / temperatură sau potențiometru cu 3 fire.

Controlul procesului cu 4 perechi de relee de comutare fără potențial și ieșire analogică.

Pentru controlul nivelului rezervoarelor, cu posibilitatea de liniarizare a clientului asigurând măsurarea și controlul corect al nivelului în rezervoare neliniare.

Caracteristici tehnice

Indicator LED din 4 cifre cu caractere cu 14 segmente de 13,8 mm. Max. citire pe afișaj -1999...9999 cu punct zecimal programabil și indicație ON / OFF a releului.

Toți parametrii operaționali standard pot fi ajustați pentru orice aplicație prin intermediul tastelor funcționale din față. Când programarea este efectuată prin intermediul unui PC și al programului de configurare PReset, sunt disponibile opțiuni de configurare suplimentare, cum ar fi liniarizarea definită de client și semnale speciale de intrare.

Textele de ajutor în opt limbi pot fi selectate printr-un element de meniu.

Un element de meniu permite utilizatorului să minimizeze timpul de testare a instalării pentru ieșirile releului prin activarea/dezactivarea fiecărui releu independent de semnalul de intrare.

Montare/instalare

Se monteaza in fata panoului. Ambalajul de cauciuc inclus trebuie montat între orificiul decupat al panoului și fața afișajului pentru a obține un grad de protecție IP65 (tip 4X). Pentru o protecție suplimentară în medii extreme, PR5715 poate fi livrat cu o husă special concepută, rezistentă la stropire, ca accesoriu.

5715B

Fisa tehnica

Tip aparat
afisor digital
Intrare
Universal
Iesire
4 x releu SPDT
Alimentare
24...230 Vca/cc
Montaj
pe panou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.