ro en

ROMVEGA- Reglaj wireless cu PLICSCOM BlueTooth criptat

Modulul de afișare și ajustare PLICSCOM cu Bluetooth permite configurarea și reglajul fără fir, afișarea valorilor măsurate și diagnosticarea senzorilor prin telefon sau tabletă inteligentă

Specialistul pentru instrumente de nivel și presiune aduce o soluție Bluetooth pe piață - primul producător de senzori care o face. O nouă generație a modulului de afisare si reglaj PLICSCOM permite tuturor traductoarelor VEGA să fie controlate de la distanță printr-o aplicație - ușor, convenabil și sigur. Prin introducerea noului PLICSCOM, VEGA îmbunătățește în continuare conceptul platformei modulare plics® . Comunicatia wireless Bluetooth este potrivită pentru toate industriile și este recomandata în mod special pentru aplicații în locuri dificil de accesat, în medii industriale dure și zone periculoase Ex.

Cea mai bună caracteristică: noul modul este compatibil cu traductoarele antetioare, ceea ce înseamnă că acesta poate fi utilizat pe întreaga bază instalată a mai mult de 1,5 milioane de senzori plics®, multe dintre ele funcționând încă din 2002. Acestea se află în fabrici din întreaga lume, cu un sistem de reglare dovedit, fără o actualizare de software. Pur și simplu descărcați aplicația VEGA Tools, introduceți PLICSCOM în instrument, terminat! De la o distanță sigură, cu un smartphone sau tabletă, utilizând comunicația criptată, utilizatorul poate seta și adapta imediat senzorii  VEGA plics® în mod convenabil și sigur. Funcțiile de afișare și de diagnosticare la distanță sunt, de asemenea, disponibile.

Pentru cei care încă mai doresc să-și ajusteze manual senzorii, VEGA are o altă opțiune inteligentă în mânecă: un stilou magnetic permite funcționarea fără contact direct prin vizorul capacului închis. Instrumentele sunt astfel întotdeauna bine protejate, chiar și condițiile meteorologice nefavorabile și murdărirea nu le pot afecta - un avantaj major față de metodele de comunicare optică.

Funcționarea stiloului magnetic și comunicațiile Bluetooth oferă un alt avantaj: nu sunt necesare autorizații costisitoare și implicite pentru a lucra în zone periculoase Ex (permise de muncă cu foc deschis) intrucat carcasa instrumentului nu trebuie deschisa. O situație de neegalat în industria procesului până acum!

Detalii PLICSCOM