ro en

ROMVEGA- Sisteme de agitare EKATO

Grupul german EKATO conduce în dezvoltarea si fabricarea agitatoarelor industriale, a reactoarelor, a etansarilor mecanice, precum si a mixerelor cu vid si a uscatoarelor pentru mai mult de 80 de ani. Pentru procesele industriale de productie ale clientilor nostri, EKATO oferă un spectru larg de la servicii de inginerie pana la dezvoltarea proceselor si optimizarea lor. Bazandu-se pe o retea globala de filiale si centre de service, EKATO poate garanta disponibilitatea si fiabilitatea operaționala a agitatorilor si a instalatiilor de procesare.

Domenii de aplicare

Biocombustibili, biotehnologie, substante chimice in vrac, produse cosmetice, desulfurizarea gazelor de ardere, alimente, produse formate, hidrometalurgie, uleiuri minerale, vopsele si acoperiri, hartie si celuloza, produse farmaceutice, materiale plastice, polimeri

Proiectare 

EKATO ofera o gama foarte larga de servicii de inginerie, cum ar fi analiza cerintelor la nivel de proces, folosind incercari la scara de laborator, metode de simulare si de calcul moderne (CFD, FEM), studii de testare de la 3 până la 1.000 litri, modele de reactor, solutii complete de la o singura sursa.

Service 

24 ore de service la nivel mondial, asamblare, instalare si punere în functiune, piese de schimb, reparatii, instruire, revizii, intretinere preventiva, contracte de service, modificari si modernizari, optimizarea proceselor folosind FEM / CFD / F & E.

Produse

www.ekato.com