ro en

ROMVEGA- Traductoare de nivel si presiune VEGA

VEGA dezvolta si produce senzori si traductoare pentru masurarea si detectia nivelului si presiuniii precum si echipamente / software pentru sistemele de control al proceselor. Tehnologia de masurare VEGA stabileste noi standarde in fiabilitate, precizie și economie pentru toate mediile si conditile de proces.

Procesele de productie devin din ce in ce mai complexe. Este foarte important ca tehnologia de masurare folosita pentru a controla si monitoriza procesele să fie cat mai usor de inteles si mai intuitiva. VEGA si-a propus să dezvolte o tehnologie inovatoare de masurare care să fie usor de instalat, de operat si care sa ofere o sigurantă maxima si fiabilitate.

VEGA are peste 1.200 de angajați la nivel mondial, dintre care 600 lucrează la sediul sau din Schiltach / Pădurea Neagra Germania. Aici, de peste 50 de ani, sunt concepute si realizate solutii pentru sarcini de masurare exigente: pentru uzinele chimice si farmaceutice, industria alimentara, sistemele de alimentare cu apa potabilă, statiile de tratare a apelor reziduale, depozitele de deșeuri, mineritul, generarea de energie, platforme, nave și avioane.

VEGA este activa in peste 80 de tari avand o retea globala de filiale si distribuitori. Compania si produsele sale au toate certificatele si aprobarile necesare pentru aplicatii la nivel mondial. Aceasta se aplică atat securitatii tehnice, cat si calitatii produselor si serviciilor.

Produse

www.vega.com