ro en

PROFIL DE COMPANIE

Aducem tehnologia mai aproape de tine, prin noua generatie de traductoare si instrumente de masurare radar a nivelului de substante din recipiente si instalatii. Echipamente atasate la exterior permit controlul si masurarea de la distanta a cantitatilor, debitelor si presiunii lichidelor, gazelor si materialelor solide din silozuri si rezervoare industriale. Vazuta ca o inovatie absoluta in urma cu aproximativ doua decenii, tehnologia de masurare radar a nivelului este astazi una cat se poate de precisa si de fiabila. Tehnologia de masurare non-contact este folosita astazi la scara larga in industria energetica, petrochimica sau alimentara, dar si in sectorul constructiilor. 

VEGA - Nivel si Presiune

VEGA masoara: nivel, presiune, debit – oriunde Tehnologia germane de masura VEGA acopera o gama extrem de larga de aplicatii: silozuri si rezervoare de stocare de toate marimile, vase de reactie si de coloane de distilare.

shadow

VEGA - Nivel si Presiune

FLEXIM - Debite si Concentratie

FLEXIM Germania produce instrumente electronice pentru masurarea debitului, analiza de proces a concentratiei si indicelui de refractie si ofera solutii de masura pentru toate industriile.

shadow

FLEXIM - Debite si Concentratie

EKATO - Tehnologie de mixare

Lider in dezvoltarea si fabricarea de agitatoare industriale, reactoare, sisteme de etansare, precum si instalatii complete de proces pentru amestecare / uscare sub presiune sau vacuum.

shadow

EKATO - Tehnologie de mixare

TERMOAPARATURA - Temperaturi

Termoaparatura Wrocław este producator de traductoare de temperatura industriali pentru toate ramurile industriei. Gama larga de traductoare include senzori de temperatura, cu capete de conectare, senzori cu izolație și senzori cu cablu. 

shadow

TERMOAPARATURA - Temperaturi

REDVALVE - Control debit

shadow

REDVALVE - Control debit

MÜTEC Instruments

Senzori de proces pentru masurarea umiditatii, a debitului masic si a nivelului

shadow

MÜTEC Instruments