ro en

ROMVEGA - INCHIRIERE

ROMVEGA s-a remarcat pe piata nu doar prin comercializarea de echipamente de ultima tehnologie pentru masurarea debitelor, ci si prin punerea lor la dispozitia clientilor nostri in regim de inchiriere.

In cazul in care ai nevoie de unul sau de mai multe echipamente simultan pentru evaluarea corecta a debitelor la LICHIDE si GAZE, iti stam la dispozitie cu cele mai performante echipamente, pe care le poti inchiria cu ziua sau pe o perioada predefinita, stabilita prin contract. Acest lucru iti confera multiple avantaje, cata vreme nu va trebui sa aloci fonduri substantiale pentru achizitia unor echipamente de care ai nevoie doar pe o perioada scurta, pentru efectuarea de verificari sau audituri.

Debitmetru ultrasonic neinvaziv portabil

Debitmetru ultrasonic neinvaziv portabil

ROMVEGA ofera debitmetre portabile ultrasonice din gama Fluxus 601 in cele mai avantajoase conditii de inchiriere. 
Aplicatiile debitmetrelor portabile Fluxus sunt multiple, acestea fiind ideale pentru:

  • Masurarea debitului de aer comprimat
  • Masurarea consumurilor energetice (de ex. pe schimbatoare de caldura etc)
  • Masurarea debitului la lichide si gaze
  • Masurara debitelor de gaz ori lichid la temperaturi inalte, de peste 400°C 
  • Masurari in zone cu pericol de explozie (certificare ATEX)


Performanta si mobilitate
FLUXUS F601, G601, F608 si G608 sunt debitmetre portabile, ideale in activitatile de mentenanta si control al instalatiilor, atat in perioada lor de functionare, precum si in cadrul operatiunilor reparatii sau inlocuire. 
Debitmetrul se caracterizeaza prin rapiditatea operatiunilor efectuate, acesta putand masura debitul si transmite datele catre receptor, in mai putin de 5 minute. 
FLUXUS F601 se caracterizeaza prin rezistenta la factorii externi si fiabilitate in functionare, datorita calitatii materialelor din care este conceput. Conexiunile si cablurile perfect izolate din otel inoxidabil iti ofera siguranta si previn eventuale defectiuni in timpul functionarii.
Bateria Li-Ion de pe F601 ii ofera dispozitivului o autonomie extinsa, de pana la 14 ore. Masuratorile fiabile si precise sunt asigurate chiar si in cele mai solicitante conditii de utilizare, acest lucru fiind posibil prin intermediul traductoarelor si algoritmilor sofisticati de corectie a ecourilor peretelui conductei ori recipientului. 
Ia legatura acum cu unul dintre consultantii nostri, pentru a beneficia de cele mai avantajoase conditii de inchiriere a instrumentelor de masurare si control pentru afacerea ta. 

Clic aici si va sunam noi.